Home » Plast och plastanvändning » Miljövänliga sexleksaker

Miljövänliga sexleksaker

En gång i tiden var sex ett ämne man inte pratade om. Det var istället en akt man utförde bakom stängda dörrar, helt med fokus på mannens njutning. På den tiden sågs inte heller kvinnan som en sexuell varelse, istället fanns hon bara där för att behaga sin make. Idag ser världen helt annorlunda ut. Sex är något man mer än gärna skvallrar med sina vänner om, man experimenterar med olika ställningar och man kan till och med titta in på apoteket för att köpa en färgglad och miljövänlig dildo.

Miljön populärare än någonsin

På senare tid har det pratats allt mer om miljön, något som till och med syns i produktionen av sexleksaker. Kanske kan det vara svårt att tro att vår sexuella njutning och omtanken om vår planet kan gå hand i hand, men det finns faktiskt en hel del företag som specialiserar sig på att tillverka miljövänliga sexleksaker. Ett av dessa företag är Feelz Toys, ett varumärke som enbart tillverkar leksaker av 100% medicinsk silikon, leksaker som alltså inte innehåller några ftalater. Leksakerna syns ofta på populära erotikmässor men går självklart också att köpa i en utav alla de butiker som finns på internet. Eftersom intresset för miljövänliga produkter ökat är företagen tvungna att möta efterfrågan vilket gör att utbudet av miljövänliga leksaker ständigt ökar.

Vackra att titta på

De flesta av oss har en klar bild av hur en dildo ser ut, hur den alltid har sett ut. Men tiderna förändras och idag är det många gånger lika viktigt hur den ser ut som hur skön den är. Därför finns det företag som tillverkar leksaker i såväl glas som trä, leksaker som definitivt är snälla mot miljön men som i stort sett också går att ställa i bokhyllan. Går man in på sidor som till exempel vuxen.se finns det ett stort utbud av leksaker för både män och kvinnor, färgsprakande produkter i härliga designer som verkligen lockar dig att utforska din lite mer vilda sida. Så länge du gör det med miljön i åtanke är det bara att köra på!

digital